Kød og fjerkræ

 

 

 

Hvad kød og fjerkræ angår, udviser AB- typen karakteristika fra såvel A- typen som B- typen. Ligesom A- typen producerer du ikke tilstrækkeligt med mavesyre og kan ikke effektivt omsætte ret meget animalsk protein ad gangen. Men for dig er portionsstørrelse og hyppighed de afgørende faktorer. AB- typer har behov for en vis mængde animalsk protein, især den slags som repræsenterer B- siden af din arv – dvs. lam, får, kanin og kalkun frem for oksekød. De lektiner der hos B- typer virker irriterende på blodet og mave-tarm-kanalen, har samme effekt på dig, så hold dig fra kylling.

Undgå også alle former for røget eller saltet kød. Den type fødevarer kan forårsage mavekræft hos folk med lave koncentrationer af mavesyre, et karaktertræk du deler med A- typerne.

 

 

 

Meget gavnlige

 

Neutrale

 

Undgå

 

Får

Kalkun

Kanin

Lam

 

Fasan

Lever

 

Agerhøne

And

Bøffel

Gås

Hjerte

Høne

Kalv

Kylling

Okse

Svin

Vagtel

Vildt

 

 

Tilbage    Næste

Forside